kleurenwaaier

Het schilderwerk aan uw huis , en dat geldt zowel voor binnen als buiten, is een uitstekende investering in de toekomst. Naast een genot om te zien is uw huis een waardevol bezit dat, mits goed onderhouden, zijn waarde behoudt. En dat onderhoud is dus enorm belangrijk. In ons kleine landje zijn de weersinvloeden van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk. Alleen daarom al verdient uw huis een vakman die met liefde voor het schildersvak aan het werk gaat. De Schilder werkt dus eigenlijk mee aan de kwaliteit van uw onroerend goed, hetgeen borg staat voor een langdurig woongenot en een waardevol bezit!

Ons bedrijf voldoet aan een aantal voor u belangrijke normen. Zo hebt u de zekerheid dat u zaken doet met een goed en vertrouwd bedrijf met hart voor uw huis. Wij verstrekken u altijd een heldere, complete en schriftelijke offerte. U weet dus meteen waar u aan toe bent en géén verrassingen achteraf!

Bovendien spreekt het voor zich dat we ons voortdurend willen bewijzen met uitmuntend vakmanschap. Uiteraard geven we u garantie op het geleverde werk, conform onze goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U ontvangt een garantiecertificaat na oplevering van het schilderwerk.

Kleuren spelen een steeds grotere rol bij het hedendaagse onderhoud van uw huis. Wij kunnen u hierbij uiteraard uitgebreid adviseren.

Er zijn een aantal regelingen om het schilderen van uw huis of bedrijfspand te stimuleren. De BTW op schilderwerk is 6% voor huizen ouder dan 2 jaar. Op de lange termijn kan het vaak een stuk voordeliger zijn om uw huis of bedrijfspand te laten onderhouden via een meerjaren onderhoudsplan.GlansGarant

Indien u hier prijs op stelt, kunnen wij u een efficiënt meerjarenplan aanbieden , waardoor u altijd weet wanneer wij aan uw huis werken en u een duidelijk beeld hebt van de onderhoudskosten.